Täljerevyn

En revy i Södertälje med politiker, händelser och aktualiteter under luppen!

2011 - Tack för i år!Nu har ljusen slocknat och vi har städat logen. 2011 års revyföreställning är till ända. Vi är glada och vill tacka alla som gjort denna föreställning möjlig. Telgias salonger på Berget, alla medarbetare på och bakom scenen, sponsorer och andra som hjälpt till. Ni har alla tillsammans med oss gjort Södertälje till en något mer lustfylld stad att bo i. Tusen tack!

Nu skall vi pusta ut, samla inspiration och nya krafter. Det ryktades om att vi tydlgen redan har två låtar till nästa år på G. som sagt... vi laddar om kära publik.

Jobba hårt - alla!

När man är mitt i en process eller ett skeende så är det lätt att bli fartblind. Nu rullar allt på, lite rutinmässigt. Föreställningen, publikarbetet, annonser, biljettrutiner, tvättning av kläder, programförsäljning... alla funktioner som hör en produktion till. Så klart stöter vi på problem och saker vi kan bli bättre på men allt är på rull i alla fall. Då är det lätt att glömma bort att alla gör ett hårt jobb. Förutom artister, musiker och scenfolk som har med  föreställningen direkt att göra så finns det ju en hel del andra som inte syns.
All servering och kökspersonal som ser till att publiken får nåt gott att dricka och äta. Alla dom som planerar och ordnar så annonser kommer i tidningar. Programförsäljarna och de som står i entrédörren med ett härligt bemötande. Jakob och Lasse som sliter med helheten, med flera. Alla dom är det lätt att glömma bort just när föreställningen "rullar på".
Tack alla for att ni gör ett utmärkt jobb!