Täljerevyn

En revy i Södertälje med politiker, händelser och aktualiteter under luppen!

Revy-SM i Karlskoga 2014

Japp, då var årets Revyfestival avklarad för denna gång. Ett fantastiskt bra arrangemang av Katrineholmsrevyn med Cissi och Håkan och gäng. Det är ju väldigt mycket som skall ordnas med i så här stora arrangemang. Innehåll, logistik, kontakter och inte minst sätta ihop en revy. Allt på bara några få dagar. Bra jobbat!

Tyvärr blev vi själva lite besvikna, då på juryutslagen. Vi var i final med tre stycken nummer och hade väl om jag skall vara helt ärlig gott hopp om att vinna i minst en kategori. En publikfavorit tillika favorit bland de medverkande var "Vi behöver ingen bil" i kategorin sång och musik. Ett fyndigt, spetsigt och aktuellt nummer dessutom smakfullt framfört men det räckte inte. Synd, tycker vi.
Istället vann ett Alice Babspotpurrie.
Då det nu skall tävlas varje år med det gånga årets nummer kan jag väl tycka att nyskrivet skall premieras framför 40 år gamla texter. Nä, en uppsträckning i jurykriterierna är på sin plats, om vi vill att revyn i Sverige skall utvecklas. Och det vill vi väl?

Vi vill hur som haver tacka all de som hejjat på oss med glada tillrop och inte minst Cykelcenter i Södertälje som så trevligt lånade ut de fina cyklarna.

Tack!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: