Täljerevyn

En revy i Södertälje med politiker, händelser och aktualiteter under luppen!

Slutspelat 2013

Vad hände? Spelperioden är redan slut! Likadant varje år verkar det som. Just när vi blivit varma så är det dags att plocka ihop. Ja, så är det med det mesta kanske. Vi har haft ett jättebra år hur som haver. En mycket nöjd publik som ständigt ger fin feedback vart man än kommer. Det är ju det som verkligen när oss.Alla glada tillrop på stan... "Tack för en superföreställning! Tur att ni finns! Sluta aldrig... osv"

Så här efter drygt 20 år med Täljerevyn så kan jag inte säga att vi tröttnat egentligen. Kanske kan det ibland vara svårt att inte upprepa sig, men lust och energi finns det gott om. Och en stark vilja att både oroa och roa.

Tack alla som gjort revyn möjlig även detta år. TELGE, Scania, Kommunen, alla hjälpande händer och partners.
Inte minst vår kära publik.

Tack alla!

Bra spelhelg!

 
 
Vilken skön helg vi haft. Bra bublik och riktigt tajta shower. I lördags hade vi dubbelföreställning och det är alltid lite kämpigt men det funkade bra. Tilltugget mellan föreställningarna kom i tid, det är ju det viktiga.
Kroppsskadorna i ensemblen verkar ha samma status som innan helgen så det är väl en positiv sak.
 
Nu har förställningen verkigaen satt sig och man känner att vi skulle kunna spela denna föreställning länge. Men nästa helg är det sista helgen. Tre föreställningar kvar. Hoppas vi ses!