Täljerevyn

En revy i Södertälje med politiker, händelser och aktualiteter under luppen!

Spelklart och städat... nu SM?

Ja, i denna tid av sociala medier och alla olika sätt som vi kan förmedla oss så är denna blogg lite styvmoderligt behandlad. Vi är inte så vääldigt aktiva här inte. Det mesta finns ju på vår webb och fejsbook regerar väl fortfarande som det forum där man mest delar, gillar och socialiserar.
 
Nåväl, nu är det i alla fall slut för detta år, igen! Samma visa varje år. Just när vi blivit varma i kläderna så är det slut. I år så var det några nyheter i alla fall. Vi utökade ensemblen med två personer faktiskt. Vi blev tre kvinnor och tre män så jämlikheten är nu total, där. I orkestern fick vi tillökning av en gitarr. Det var några år sedan vi var fyra i orkestern. Sen hade vi även en ny trummis. Ja, ny och ny... vi kände honom väl då han är täljegrabb från början men bor i grannkommunen och jobbar i hela Sverige.
 
Jag måste säga att stämningen detta år, både på och vid sidan av scen var mycket god. Det känns extra trist att sluta då men å andra sidan blir man ju mer sugen på att göra en ny revy. Kolla gärna vår youtubekanal för att spana in levande bilder på oss.
 
Nu har jag just laddat upp filer till RevySM sidan. Vi skickar fyra nummer så får vi se hur det går. Två i sketch, en i lokalt och en sång. Vore ju kul att ses i Katrineholm i sommar. Ha en skön vår på er alla vänner av revy!