Täljerevyn

En revy i Södertälje med politiker, händelser och aktualiteter under luppen!

Tack för i år!

Boel och Boel
 
Nu har vi spelat klart för denna gång. Det sedvanliga arbetet med att motera ner, plocka ihop och städa tar sin början. Vi har även några spinnoffspelningar som brukligt är. Fler har upptäckt att revy passar bra på företagsevent eller liknande. Hör av er bara :)
 
I år så har något fler hittat till vår revy vilket såklart är glädjande. Flera som också reagerat på att det visst har kommit en något yngre skara med. Det är ju glädjande det med. Vi har i år fått fantastiska reaktioner på vår föreställning. Både från dem vi gestaltar/synar men också alla andra fantastiska medborgare i Tälje stad.
 
Kul också att några från Lis besökte oss. Både Josfalk och Brunosson kom och nån mer ryktesvis. Trosarevyn, Knivstarevyn och Katrineholm var också dom på plats. Tyvärr kunde inte vi glädja dessa med ett besök men så är det ju när vi har samma spelperioder.
 
Ovan delar jag en bild på vårt kommunalrådsordförande som på premiären stegade upp på scen och ville ha en Selfie av sig själv med sig själv. Boel Godner har en härlig självdistans och självklart fick hon sin bild.
 
Tack alla som gjorde årets föreställning till den succé den var!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: