Täljerevyn

En revy i Södertälje med politiker, händelser och aktualiteter under luppen!

Premiär 2017


Vi har just haft premiär! Alltid en härlig känsla. Många av er som håller på med revy därute vet att revyperioden kan vara ganska intensiv. Det är rep och skrivande. Det byggs och planeras. Kostymer tillverkas och det jagas rekvisita. i just vårt fall så repar vi heltid i nästan fyra veckor. Man kan säga att efter annandag jul så går vi in i revybubblan. Då skall allt hända. I år var det 17 st låtar som skulle läras in. ca 15 sketcher och några mellansnack.
Vi som står på scenen skall även hinna lära oss våra egna stämmor och vilket håll vi ska ut och in från. Sen ska vi helst ha rätt kläder på oss...
Ja, det blir mycket på en månad. Så våra familjemedlemmar ser oss inte mycket under denna tid. Nu har det varit premiär i helgen. Det gick bra. Två fulla hus har vi avverkat och nu ser vi fram emot lite vila. Både kroppen och rösten måste återhämta sig lite.
På premiären var våran lokalblaska på plats med direktsänd webbsändning. Det är ju kul. Att dom erbjuder fler att vara med på minglet innan. Det är ju på premiären som politiker och lokala kändisar kommer. Det brukar vara en väldigt gemytlig stämning i foajén. Ni kan se en intervju med vårat kommunalråd Boel Godner här.
 
http://www.lt.se/noje/godner-s-om-innehallet-i-arets-taljerevy-det-dar-far-jag-nog-ateruppleva-ikvall
 
Nåt vi skämtar om är Länstidningens nya chefredaktör och ansvarige utgivare. Länstidningen har blivit en del i Mittmediakoncernen vilket inneburit en hel del förändringar. Till exempel så har LT börjat med att "plusmärka" vissa artiklar. Det vill säga, för att få tillgång till plusmärkta artiklar så måste man betala. Som LT själva uttrycker det så skall läsaren veta när det är exklusivt journalistiskt lokalproducerat material.
Så, detta innebär att årets recension endast kan läsas av betalande läsare. Bra där LT och lycka till med er webbsatsning och hopp om många läsare...
Därav så kan vi inte länka till recensionen men... Den var bra.
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: