Täljerevyn

En revy i Södertälje med politiker, händelser och aktualiteter under luppen!

Sm-bidrag!

Ja!
Nu är det äntligen klart! Ligger på lådan på väg till Falköping för vidare transport till de olika jurygrupperna i Norrköping!
 

Varje år säger jag att någon annan får administrera detta spektakel men ändå ligger jag där på golvet med filmer och manus och anmälningsblanketter! image34

Ringer upphovsmän och snorkiga sekreterare på olika förlag. Försökte få tala med Robert Plant i Led Zeppelin och förklara Översättningen av låten "Rulltrappan till Bibblan" The escalator to the library . Det ringde inga klockor !där inte
image30
Däremot var Magnus Uggla tillmötesgående och gav tillstånd till "kom ner till Centrum" på hans "Vild och skild"
                                                                                    
Nu är det ju med mycket glädje och stor stolthet som jag vördnadsfullt skickar Täljerevyn för allmän beskådan ut i landet!

Följande nummer är skickade:
image26
"Behovsprövning "-Kategori Sketch -Om att du inte kan få eller göra något innan det har godtjänts av en handläggare!  Hemtjänsten måste undersöka behovet av att hjälpa en gammal dam att ställa om klockan från sommartid till vintertid. Vidare måste behovet av begravning prövas när damen senare slutar att andas!
Skrivet av Lasse Karlsson

"Fångarna på Krånglan" kategori -Lokalt- Handlar om kaoset på kringlan sedan ombýggnationen 1965..nej förlåt den byggdes då! Nu har alla butiker flyttats runt så inte ens personalen hittar tillbaka efter lunchen!
Text: Lasse Karlsson

"Kom ner till centrum" kategori-sång och musik-Förlängning av sketchen men tar även upp marenplanerna och centrumhandlarnas hybris! De tror att bara det kommer fler parkeringar så kommer mera folk. Planer på att fylla igen hela mälaren så man kan bygga fler parkeringar eller åka buss från Västerås !
Någon gång i april fär vi veta om jag åter igen får säga "-vad var det jag sa!" :-)

image32

/ Owe
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Hasse Q
skriven :

Bra jobbat Owe!

Det blir nog bra detta. Beställer du biljetter till supén på lördan i Norrköping också ;)

2 OWe
skriven :

Jag fixar det! Det blir väl jag och din bror så
det går fort:-)
Owe